A Dabas Sparks AFC Aranyfokozatú Támogatója

A Munkahely a Családokért Alapítvány, a Trendház-2000 Kft és a Dabas Sparks AFC Egyesület hármas megállapodást; reklámszerződést kötött 2018 április 12-én.
A Munkahely a Családokért Alapítvány együttműködik az Egyesülettel, az egyesület pedig cserébe minden mérkőzésén kihelyezi molinóink, a játékosok mezein felvarró formában, sisakjaikon matricán szerepeltetik logónk.
Pár nappal az aláírást követően a Dabas Sparks hivatalos oldalán a következőket olvashattuk:
„Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy legújabb támogatónk, a dabasi székhelyű Trendház-2000 Kft. “arany fokozatú” támogatásban részesítette Egyesületünket. A Cégtől nem áll távol a társadalmi szerepvállalás, sokan ismerhetik a Dabasi Kézilabda Klubbal való együttműködésben nemrég indított “Családokat a lelátóra” programjukat is. Egyesületünk nevében ezúton is köszönjük a támogatást! Bízunk a hosszútávú és sikeres együttműködésben! Szombati győzelmünket, mellyel immár két győzelemmel állunk a bajnokságban a Trendház-2000 Kft-nek ajánljuk!”
Aminek különösen örülünk, hogy az amerikai focisok vállalták, hogy évente két alkalommal részt vesznek a Munkahely a Családokért Alapítvány rendezvényén, ahol hirdetik a sport és testmozgás fontosságát és népszerűsítik az Amerikai Focit. Fog készülni közös csoportkép is velük, melyeket itt és az alapítvány facebook oldalán is közzé fogunk tenni.