3 évesek vagyunk!!!!

A COVID-19 koronavírus-járvány ránk is hatással volt. A nehéz időszak ellenére Alapítványunk is hozzájárult a segítségnyújtáshoz. 10 db laptopot adományoztunk Dabas Város Önkormányzatának, segítve ezzel a nehéz anyagi körülmények között élő gyermekek otthon tanulási lehetőségét.
Továbbá 2020. júniusában a Dabasért Közalapítványnak 100.000,- Ft összegű támogatást nyújtottunk, nehéz helyzetben lévő gyermekek nyári táboroztatására.

Ez az évünk volt az első, amikor az SZJA 1%-át fogadni tudtuk. Ezúton is szeretnénk megköszönni a felajánlásokat Alapítványunk részére. A következőkben is számítunk megtisztelő segítségükre.

Több, mint 3 éve tartó munkával elértük, hogy programjainkat székhelyünk településének civilszervezeteinek, vállalkozóinak bevonásával és Dabas Város Önkormányzatának folyamatos együttműködésével valósítsuk meg. Tevékenységünkkel biztosítani kívánjuk a magánélet és a munkavégzés egyensúlyát.

Megvalósított-és folyamatos projektjeink:
- „Családokat a lelátóra” program, melyet a Dabasi Kézilabda Klubbal együttműködésben végzünk. Dabas és környékéről a hazai mérkőzésekre ingyenes belépőt biztosítunk családoknak az NB I. mérkőzések megtekintésére. Ösztönözve a családokat a sport -és az együtt töltött idő fontosságára.

- Dabas Város Önkormányzatával közösen szervezzük a Szenior Akadémiát.

- Egészségmegőrzés területén a családok egészségvédelme érdekében szűrővizsgálatokat szervezünk, mind a mellrák, mind a prosztatarák megelőzése érdekében.

- Családi napokat, közös családi kirándulások szervezése.

- NHSZ-Dabas-sal közösen létrehoztuk a Dabasi Sportcsarnok melletti szabadtéri edzőparkot.

- Karácsonykor adománygyűjtéssel segítjük a rászoruló családokat, az összegyűjtött adományokat az NB I-s kézilabda játékosokkal együtt visszük ki az önkormányzatok és a családsegítő szolgálat által ajánlott családoknak.